Gyorskeres

Ltvnytervek kztt
Kategrialersban

Hasznos

Ha krdse van, vagy csak tjkozdni szeretne az Internet vilgban, tegye fel krdst ITT, s ha tbben is kvncsiak ugyanarra, a vlasz hamarosan a Gyakori krdsek menpont alatt msok szmra is hozzfrhet lesz. Javasoljuk, tekintse t az albbi szolgltatsokat, remnyeink szerint tbb krdsre is vlaszt kap, s taln nhny kisebb problmjt azonnal sikerl orvosolnunk szolgltatsaink valamelyikvel.

Cikkek

Nincs olyan marketing-eszkz, amivel mg ne tallkozott volna, legfeljebb nem ismerte fel, hogy az is az. A vilg msik feln feltallt legjabb „marketing fegyver” a bevetse utn pr nappal mr az n gpn is kopogtat.... Az on-line eszkzk dmpingjben, s egyltaln, az j pszicholgiai megkzeltsekben nehz eligazodni.

Keresoptimalizls

Az ltalunk ksztett honlapok rban egy alap keres- optimalizls benne van, de ezen fell is krheti, hogy oldala a legnpszerbb keresk els oldaln legyen. Ezt sikerdjas rendszerben vllaljuk, vagyis csak azokban a hnapokban fizet, amikor honlapja valban elkel helyen szerepelt...

Hrlevlkld rendszer

Tetszleges számú ügyfélnek, automatikusan bvíthet ügyfélkörnek, egyben, vagy szelektáltan, sablonnal, vagy mindíg újszeren, visszatér blokkokkal, vagy linkekkel, gyorsan, egyszeren.
Ezek annak a hírlevélküldrendszernek a f jellemzi, amit külön is megrendelhet.

Szemlyes oldalak

Vlassza ki knlatunkbl az zlshez legkzelebb ll, sajt szemlyes bemutatkoz (personal portfoli) honlapot s tltse fel rsaival, kpeivel, hobbyjval, filozfijval, vagy kpzmvszeti munkival! Legyen sajt vendgknyve, amin keresztl azokkal vlthat kzvetlen zenetet, akik nre kvncsiak!

t a clpiac fel

seink, hetente egyszer tra keltek, szekrrel, gyalog, hogy vsrnapon sszejjjenek a piacon, eladjanak, vagy vegyenek. Ekkor a clpiac s a piac ugyan azt jelentette. Az t mindig ugyanoda vezetett. s ma?

Gyakori krdsek

  • Mennyibe kerl egy honlap?
  • Mennyi id alatt kszl el egy honlap?
  • Teljes arculatterv kialaktsa mennyibe kerl?
  • Mit takar a viszonteladi lehetsg?
  • Milyen fizetsi kedvezmny krhet?
  • Igaz, hogy ingyen is honlaphoz lehet jutni?
  • Mirt j a sajt honlap?
  • Mennyibe kerl egy webruhz?