Gyorskeres

Ltvnytervek kztt
Kategrialersban

Cginformci

On-line marketing kutatssal s fejlesztssel foglalkozunk.
Orszgos viszonteladi hlzatunk, s tbb vrosban, teleplsen dolgoz programozi csapatunk a miskolci Akkccio.hu Kft kis belvrosi irodjbl ntte ki magt orszgosan is meghatroz vllalkozss, mely elssorban kivl minsg, tetszets, hatkonyan mkd s knnyen megtallhat honlapjaivak vvta ki az rdekldk s a szakma figyelmt.

Csapatunk

Csapatunk tagjai fiatal programozk s webdesignerek. Bizonytani akarjuk azt, hogy rengeteg munkval, precizitssal s lelkesedssel, melyet vllalkozsa Internetes megjelensre fordtunk, sikeresebb varzsolhatjuk azt.

Tancsadink

gyflszolglat: 20/ 260 9597
info@honlaptervek.hu

Hogyan dolgozunk?

Programozink az aut-tuning cgekhez hasonl elven dolgoznak:
Az amgy is jl megkonstrult, jl mkd alapokbl kiindulva, darabjaira szedik az eredetit, s minden felesleges elemet, kicserlnek, vagy egyedire talaktjk.

Viszonteladi lehetsg

Biztostunk nnek egy Virtulis Irodt, sajt bemutatkoz honlappal, kpzst, rajnlatszerkeszt programot, ltvnyterveket, szolgltatsokat s programozi htteret. Ha felismeri az ebben rejl zleti lehetsget, akkor keressen minket a kvetkez cmen! info@honlaptervek.hu

rpolitiknk

Szolgltatsaink rt a minimlisra szortottuk. Tbb szolgltatsunk is ingyenes. A kiegszt szolgltatsokat nkltsgi ron szmtjuk, mg azok a szolgltatsok, amik megrendelinknek a tnyleges hasznot megtermelik,... hasznlati s eszttikai rtkhez mrten az als-kzp kategriban vannak. Mindekzben ezeket a szolgltatsokat olyan extrkkal is kiegsztettk, amit csak a legmagasabb rsznvonalon dolgoz webtervez cgek biztostanak.

Garancik

A honlapok minsgre, mkdsre egy v garancit vllalunk...
Mivel tbbezer ltvnyterv, tbbszz oldal elksztsnek tapasztalata a httr, amivel dolgozunk, rvidebb id alatt, olcsbban tudjuk garantlni az eszttikus, jl hasznlhat honlapot.